Hydra's galleri

TJH Väktare
KROKASMEDENS HYDRA
"BimBim"

 

Hydra eller som hon i daglig tal kallas för BimBim eller bara Bim.

Bim är en mycket snäll och kelsjuk dam och placerar gärna huvudet i knät när det vankas kvällsvila, och att sova i sängen är ju ett måste, för någon annan plats duger inte.
Hydra har ett väldigt trevligt temperament och är intensiv i arbetet men kan även koppla av om så behövs.

Med ett halvt vänsteröra ser hon lite galen ut, samtidigt som det ger ett speciellt uttryck och hon blir ju lite lättare att känna igen =)
Bim har inga problem att strosa runt på egen hand och hitta pinnar, rulla sig i snön eller gräva en grop, bada fungerar också utmärkt om det är hon som får bestämma när det är dags att hoppa i...... med andra ord så är hon en dam som "kan själv" om inget erbjuds.
BimBim, en maskulin dam som har fått många egenskaper av sin mor och moster (Zäta "Tuva")! Även om det intensifieras i träningen så behåller hon sitt fokus och sin fina förighet, och en trevlig attityd. Att man sen ser pappas gener komma fram är bara positivt. Hon är stadig och väldigt bra balanserad vilket märks väl i skyddsträningen, och jag tror att Hydra gillar lydnad också, i alla fall mer än mig.
Hon har dessutom ett skall som gör nästan alla mallehanar avundsjuka ;)

Hydra är en hund som finner sig i det mesta och anpassar sig väl! Vi hoppas på ett långt och rikt liv tillsammans och vart det bär... det är upp till mig =)

//Patrik och Hydra


HD A ED UA

MH (med godkänt skott)
MT 533 p

Tjänstehund Väktare i Norge

Godkänt L-test 2010-08-27

MERITER

Skydd:

Uppflyttad till högre klass

Spår:
Uppflyttad till högre klass

Sök:

Uppflyttad till högre klass

Lydnad:

Uppflyttad till Lkl 3

Egen hemsida


Övrigt:
Mor till Z-kullen, F-kullen och O-kullen